Бойко Борисов: Няма по-добро място за живеене от България в ЕС

2
Премиерът заяви още, че нямало и по-висша степен на демокрация
Премиерът заяви още, че нямало и по-висша степен на демокрация

"Десетилетия лъжат хората, че ще купуват самолети, а през това време се напълнихме с транспортна техника и то само във Военновъздушните сили. И нямат вътре една пушчица, едно патронче не мога на изстрелят – техника за бягане, да се изнесат Генералният щаб и всички управляващи бързо при война. Нито една съпротивителна единица. И те ни дават оценка. Ние си пазим институциите, спазваме конституцията”, това заяви премиерът Борисов на 13-тата среща на бизнеса с правителството по повод конкурса за изтребителите.

"По-добро място за живеене от България в ЕС няма, по-висша степен на демокрация няма", продължи премиерът, предаде репортер на БГНЕС.

„Да обвиниш българското правителство, че прави далавера с Тръмп и САЩ – това възможно ли е? Не, благодаря! По-прозрачна процедура няма. Само, че в България нали крадецът вика: „Дръжте крадеца” – това е много често срещано явление”, коментира Борисов.

"Дете с пояс да влезе във водата, го виждаме - дали е в Дунав, дали е в Черно море", това каза премиерът, за да илюстрира колко прозрачно се търгуват и доставят горивата. Темата на срещата на бизнеса с правителството е въвеждането на еврото. Там са и еврокомисарят Валдис Домбровскис, и финансовият министър Горанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари