„Възраждане" отново излезе на протест

0
Протестиращите скандират "Оставка" пред Министерския съвет
Протестиращите скандират "Оставка" пред Министерския съвет

Той е пред Министерския съвет

В 11.00 часа пред Министерския съвет започна нов протест, организиран от политическа партияВъзраждане”. Едно от основните искания на протеста беше свързано с отпадането на зеления сертификат.

Към 10:45 протестиращите вече се събират, а пред МС, пред президентството и от площад "Независимост" до НС са сформирани полицейски кордони. 

След като в понеделник стана ясно, че документът ще отпадне от 20 март, то от „Възраждане” казаха, че са „победили нормалността”. Но и съобщиха, че сроковете са незодоволителни, а запазването на маските и тестването на учениците - неприемливи. Затова недоволството под прозорците на властта днес ще се състои, като протестиращите настояват и за незабавно преразглеждане на бюджета в частта, засягаща COVID мерките.

В центъра на София полицейското присъствие е засилено. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари