"Възраждане" готви нов протест срещу зеления сертификат

1
Датата и мястото на демонстрацията ще бъдат уточнени допълнително, заяви Костадин Костадинов
Датата и мястото на демонстрацията ще бъдат уточнени допълнително, заяви Костадин Костадинов Видео: Novini.bg

На КСНС на 15 февруари Костадин Костадинов ще поиска тестове от всички участници

Нов протест срещу зеления сертификат ще организира до 10 дни "Възраждане".

Това съобщи лидерът Костадин Костадинов на брифинг в кулоарите на парламента, предава в.24 часа.

Причината за недоволството на "Възраждане" е липсата на заседания на работната група за зеления сертификат, създадена след срещата на Костадинов с премиера след протеста на 12 януари.

Топа се топката и се бави работата на групата. Толерантни и търпеливи, но не сме и глупави. Опитват се да протакат нещата, коментира той. И напомни, че е минал 1 месец от протеста на 12 януари.

Това е неуважение не към нас, а към гражданите, които застават зад тази кауза, коментира лидерът на "Възраждане". Той разказа цялата фактология досега.

След като другата страна не желае разговор с нас и изтърпяхме много време, организираме протест - след като няма разговор в институциите, ще има разговор на улицата, коментира Костадинов.

От 1 март се въвежда зеления сертификат в цялата администрация, станало ясно пък от писмен отговор на здравния министър до депутат от "Възраждане".

Ако сега се обади премиерът, искаме да чуем дата, на която пада зеленият сертификат и тя трябва да е в рамките на следващите 10 дни, постави условие Костадинов. Най-късно до 20 февруари, даде срок той.

А на КСНС на 15 февруари той ще поиска тестове от всички участници в съвета при президента. Тъй като, ако някой се е разсополивил, не искам да ме затварят пак, пошегува се лидерът на "Възраждане".

Нямаме глоби, защото никой не ни е глобил - получихме известия, но не сме взели актовете, ако се наложи, ще ги оспорим в съда. А и датата беше сбъркана. Това беше наказателна акция, защото бяхме поискали оставката на министърката, обясни Костадинов. И попита защо на РЗИ не е направил впечатление цигарени дим в кулоарите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Ха ха ха
    До 7:Аз мисля, че дебилите в България изпиха белината.
  • -1
    7
    До 6:
    Не се напиняй толкова, те дебилите в България вече се „ваксинираха“!
  • 1
    6
    Хм
    Според мен зеления сертификат трябва да важи само за дебилите на коцето.
  • 0
    5
    А бе...
    Ако Кирил Петков продължава с ежедневните си Куролации, то оставката му може да изпревари отмяната на дискриминационния зелен сертификат!
  • 0
    4
    Ясно е..
    Управителите на доминиона България , кирчо и кокорчо, чакат указания от началниците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари