Върни ни кучетата! Те са на децата ми, които ги чакат!

1
Баща на болно дете издирва с билбордове крадците на кучетата му
Баща на болно дете издирва с билбордове крадците на кучетата му

Баща на болно дете издирва с билбордове крадците на кучетата му.

Момчето се лекувало в Италия и той всеки ден му показвал по скайпа животните, за да го ободри

Мъж със сив пикап откраднал трите немските овчарки

Табели с текст: “Върни ни кучетата! Те са на децата ми, които ги чакат!”, привличат от няколко дни вниманието на шофьорите по главния път София-Варна при разклона за Лясковец. Четири са общо посланията в двете посоки на натовареното трасе и отклоненията към Лясковец и Елена.

Табелите са поставени от собственик на язовир в съседство, чиито три немски овчарки изчезнали на 7 септември, пише 24 часа.

Кучетата са елитни и са като част от семейството. Вечер са затворени, но през деня обикалят свободно около мен и явно са излезли до пътя. Човекът, който ги е натоварил и ги е откраднал, е със сив пикап, видели са го”, обясни авторът на табелите Станислав Стойнев.

Кучетата били добронамерени заради децата и приятелите му, които ходели на язовира. Станислав не искал зли, не можел да си позволи да ухапят някого. Прибягнал до нетрадиционния призив, защото двете му деца много страдали за животните.

13-годишният му син, който в момента е в болница в Италия и се бори с тежко заболяване, настоявал всеки ден да му ги показва онлайн.

Заради табелите му се обадили много хора с полезна информация. Очевидец казал, че човекът с пикапа ги взел, “за да не ги блъсне кола” и казал, че ще търси на кого са.

Вече седмица обаче от немските овчарки няма следа. Станислав не е търсил полицията. Разчита, че съвестта на крадеца ще проговори и ще ги върне.

“Не знам кой е, но ще го намеря!”, решен е да върне радостта на децата си бащата.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари