Установиха самоличността на загиналата жена на пътя Русе - Бяла

1
Катастрофата е станала малко преди разклона за Мечка
Катастрофата е станала малко преди разклона за Мечка

Ясна е самоличността на жената, която загина вчера на пътя Русе - Бяла в жестока катастрофа.

Става въпрос за възрастна шофьорка, която е била на 70 години. Не е изключено жената внезапно да се е почувствала зле, тъй като автомобилът ѝ е навлязъл рязко в лентата за насрещно движение, без видима причина. Тежкият инцидент е станал на суха пътна настилка, през светлата част на денонощието, на прав участък, предаде Русе Медиа.

Както вече съобщихме, катастрофата е станала малко преди разклона за Мечка. Лек автомобил „Ауди 80“ с русенска регистрация, управляван от жената, се е движил от Бяла към Русе. При внезапното навлизане в насрещното платно се е ударил челно в пътуващия в посока Бяла товарен автомобил „МАН“ с русенска регистрация. При тежката катастрофа предната част на колата буквално е била превърната в купчина ламарини, а водачката е загинала на място. Шофьорът на камиона, 43-годишен мъж, не е пострадал, но е изпаднал шок.

По случая е досъдебно производство, а причините за инцидента се изясняват.

И още една катастрофа е станала вчера – на бул.“Липник“ на кръговото за Николово, отново с възрастен шофьор. 64-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ е загубил контрол над колата си и е блъснал намиращ се пред него „Опел Астра“, управляван от жена на 49 г.. Тя е пострадала при инцидента и е била откарана от екип на „Спешна помощ“ в УМБАЛ „Медика“. Настанена е в болницата с комоцио и контузия на шийни прешлени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари