Убитата от таксиджията жена остави 13-годишно сираче

0
Кадри от катастрофата, която предизвика бакшиша преди да изчезне
Кадри от катастрофата, която предизвика бакшиша преди да изчезне Видео: Нова телевизия

Полицията издирва 48-годишния Петър Стефанов за убийството на млада жена в столицата и заради катастрофа пред жилищен блок в „Люлин”.

„Във вторник вечерта получихме сигнал, че в апартамент в блок 238 в квартал „Надежда” е открито тялото на убита 29-годишна жена. По тялото ѝ е имало много прободни рани. Получихме и сигнал за пътно произшествие със седем автомобила, един от които е таксиметров. Инцидентът е станал пред блок 546 в „Люлин”, съобщи пред Нова шефът на СДВР старши комисар Младен Маринов.

Можем да направим извода, че двата инцидента са свързани, а извършителят най-вероятно е един и същ”, каза още комисар Маринов. МВР вече разпространи снимката на мъжа и призова всички, които имат информация за мястото, където той се намира, незабавно да се обадят в полицията. Анонимността на всички ще бъде гарантирана. 

"Най-вероятно мъжът умишлено е предизвикал катастрофата, но това ще се установи, когато го задържим. Можем да работим и по версията за опит за самоубийство", каза още старши комисар Младен Маринов. 

Той няма официален брак с убитата жена, живели са на семейни начела, имат 13-годишно момиченце, което в момента е под нашите грижи”, съобщи комисар Маринов.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари