Убиецът на 11-годишна ученичка в Бургас вече е на свобода

1
Иван Иванов е излежал присъдата си
Иван Иванов е излежал присъдата си Снимка: bTV / архив

Иван Иванов е излежал присъдата си

Иван Иванов, който преряза гърлото на 11-годишно момиче, излежа присъдата си и вече е на свобода. Той е излежал 6-годишната си присъда, съобщи DarikNews.bg.

Припомняме ви, че Никол Йончева беше открита с прерязано гърло в асансьор на блок в комплекс „Меден рудник“. Жестокото убийство беше извършено в края на 2017 г. Тогава извършителят на престъплението е на 15 години. Той е бил задържан в дома му на 21 август, ден след случая.

В края на септември 2018-а Бургаският окръжен съд признава Иван за виновен за умишленото убийство на ученичката Никол. Наложено му бе наказание от 8 години затвор при първоначален общ тежим, като се приспадна времето, в което е бил в ареста.

Семейството му бе задължено да заплати 150 хил. лв. кръвнина на майката на убитото момиче. През март 2019-а присъдата бе потвърдена от Апелативния съд в Бургас. Няколко месеца по-късно – през ноември 2019-а, Върховният касационен съд намали срока на наложеното наказание на 6 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    4
    Гражданин
    Помня този случай. Момичето беше убито защото отказало да пуши наргиле.... Уж младежа бил аутист и т. н. Пълно куку е, а сега е на свобода в разцвета на силите си.
  • 12
    3
    tom
    Sega da naebe prokurorite ,bezakonie waw BG.
  • 37
    2
    daskal
    Абсурд! Това е някаква сатанинска шега! 6 години затвор за зловещо умишлено убийство чрез прерязване на гърлото! На 11-годишно детенце! Ние живеем в някаква кретенска лудница. И този изрод - сега на 21 години - с какво ще се занимава? Вие бихте ли го назначили на работа?
  • 26
    1
    Казанската Афера
    Сега да убие на прокурорите и съдиите дъщерите ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари