Цвети Пиронкова се изправя срещу Серина Уилямс в мач от Ролан Гарос

0
Утре ще наблюдаваме епизод номер 6 от това съперничество и ще стискаме палци на Цвети да запише първа победа над 23-кратната шампионка в турнирите от Големия Шлем
Утре ще наблюдаваме епизод номер 6 от това съперничество и ще стискаме палци на Цвети да запише първа победа над 23-кратната шампионка в турнирите от Големия Шлем Снимка: БНТ

След страхотната си победа срещу Андреа Петкович в откриващия си мач, сега Цвети Пиронкова получава шанс за реванш срещу Серина Уилямс, която отстрани българката на четвъртфиналите на "US Open"

Този път двете обаче се срещат още във втория кръг, a това ще бъде втория им двубой на "Ролан Гарос". През 2007 година Цвети и Серина се изправят за първи път една срещу друга в първия кръг в Париж, съобщава БНТ.

Пловдивчанката дори печели първия сет със 7:5, но впоследствие американката осъществява пълен обрат, печелейки следващите две части с 6:1, 6:1.

Утре ще наблюдаваме епизод номер 6 от това съперничество и ще стискаме палци на Цвети да запише първа победа над 23-кратната шампионка в турнирите от Големия Шлем.

Цветана Пиронкова и Серина Уилямс ще излязат на централния корт "Филип Шатрие", а мачът помежду им се очаква да започне около 14 часа българско време.

Двубоят ще бъде излъчван на живо по БНТ 3.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари