Трима души загинаха при катастрофа край Попово

16
Лекари се борят за живота на 21-годишна жена
Лекари се борят за живота на 21-годишна жена Снимка: TVnews-Hessen / архив

Лекари се борят за живота на 21-годишна жена

Трима души загинаха, а четирима пострадаха при сблъсък на камион и лек автомобил край Попово, съобщиха от Окръжната прокуратура в Търговище.

Инцидентът е станал около 20:00 часа снощи на пътя между село Ковачевец и Попово.

Според първоначалната информация, при излизане на товарния автомобил от крайпътна отбивка се е стигнало до сблъсък с лекия автомобил.

На място са загинали трима души - две жени на възраст 24 г. и 70 г. и мъж на 45 г. Тежко пострадала е 21-годишна жена, която е настанена в болнично заведение с реална опасност за живота. Водачът на лекия автомобил (25 г.) е получил фрактури на двете ръце. Леко са пострадали и водачът на камиона (66 г.), и неговият спътник (57 г.).

Направените тестове за употреба на алкохол и наркотични вещества на двамата водачи са отрицателни. По-младият мъж е неправоспособен водач, а водачът на товарния автомобил е професионален шофьор.

Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, назначени са съдебно-медицинска и авто-техническа експертизи, разпитват се свидетели на инцидента. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до фаталния инцидент, продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура - Търговище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Фффффф
    Тези неправоспособни водачи-изроди.Вкарайте ги в психиатрията!!!Ако ли пък не счупете им главите!!!!Ужас!!!Наистина не ни трябва война!Добре,че е пукнал.Един убиец по-малко на пътя!!!!
  • 6
    2
    Новините
    В България - мир: "Трима души загинаха, а четирима пострадаха при сблъсък на камион и лек автомобил ...". В Украйна - война: "7 жертви при руски удари срещу жилищни сгради ...". На нас война не ни трябва ...
  • 15
    1
    За протокола
    Неправоспособният водач просто е убил трима човека. Това е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари