Тежка катастрофа на пътя Плевен - Бяла

5

При сблъсъка е пострадал шофьорът на лекия автомобил

Катастрофа между лек автомобил и джип е станала на пътя Плевен - Бяла, в района на разклона за селата Масларево и Вързулица. Сигнал за случая е получен около 12:30 часа, съобщи ОДМВР Велико Търново.

По първоначална информация тежко е пострадал водачът на лекия автомобил. Раненият е транспортиран в болница във Велико Търново.

Причините са в процес на изясняване. Започнато е досъдебно производство. На място има екипи на полицията и пожарната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Лъчезар
    НЕ ИСТРИВАЙ И СЕ ПАЗИ ОТ ИЗМАМНИЦИ ЙОРДАН ВЕЛИКОВ ИВАНОВ ЕГН 5901195280 И СЪПРУГА КРАДЛИВАТА СВЕТЛАНА ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА ИВАНОВА ЕГН 6302095291 ОТ РУСЕ, ОСЪЖДАНИ 22 ПЪТИ,40ФИРМИ ИЗМАМЕНИ, ПРИСВОЕНИ ЧРЕЗ ИЗМАМА 1000000ЛВ.НЕ ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ НА НИКОГО. ПЛАЩАТ НА ПРОКУРОРИ И СЪДИЙ И ЗА ТЯХ НЯМА ЗАТВОР. НЕ ИСТРИВАЙ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари