Три години затвор за кражба от магазин в Стара Загора

0
Крадецът похарчил парите за хазартни залагания и наркотици
Крадецът похарчил парите за хазартни залагания и наркотици

Крадецът похарчил парите за хазартни залагания и наркотици

Наказание от три години "лишаване от свобода" при първоначален строг режим на изтърпяване получи 43-годишен мъж за кражба от магазин в Стара Загора Това съобщиха от пресцентъра на Апелативен съд Пловдив.

Обвиняемият С.И. е признат за виновен, че на 6 септември м.г. е отнел чужди движими вещи – парична сума от 1166 лева, без съгласието на собственика, с намерение да бъдат присвоени.

Рано сутринта мъжът влязъл в магазин с хигиенна маска на лицето. Поискал кутия цигари и вафла, като през това време забелязал, че на рафта зад продавачката е оставена черна найлонова торбичка. Предположил, че в нея имало парични средства и решил да я вземе. Когато продавачката се отместила от касовата зона, С.И. се приближил, протегнал ръка и взел торбичката. Отнетата сума похарчил за хазартни залагания и наркотици.

Решението на съда е окончателно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари