Тома Биков: Очевидно единствените честни избори бяха в Русе

2
Освен това в нашата листа имахме директорката на училището на ромската махала
Освен това в нашата листа имахме директорката на училището на ромската махала

От моя гледна точка изглежда, че партията, която е спечелила изборите, иска касиране, защото нали така твърдят от БСП? Че са спечелили изборите?

Не знам как е възможно това, при положение че те имат два пъти по-малко общински съветници и два пъти по-малко кметове. Държат се дезориентирано, просто общият им анализ куца. Това сподели в интервю за предаването ''Плюс-минус'' в ефира на Нова телевизия народният представител от ПП ГЕРБ Тома Биков по повод приключилите у нас местни избори.

"Ние също загубихме на определени места, но не обвиняваме нито БСП, нито когото и да било, нито пък искаме касиране. Тепърва ще анализираме къде сме сбъркали с местните ни структури. Очевидно според БСП единствените честни избори бяха в Русе, Перник и Разград. Изборите минаха, а някои хора още не могат да спрат с кампанията'', добави той.

По думите на Биков, с подкрепата си за Манолова, градската десница в София е започнала да се трансформира по-скоро в градска левица.

"Тези избори показаха един ляв импулс в Демократична България, докато колегите от ВМРО много ясно заявиха кого подкрепят в София'', коментира депутатът.

"Една партия допуска грешки в различни отношения, но партията стои добре - монолитна е и стабилизирана'', увери Тома Биков относно бъдещето на ГЕРБ и допълни, че партията работи с всички, не само с ромите.

"Ромските махали в София никога не могат да решат вота. Освен това в нашата листа имахме директорката на училището на ромската махала в ''Христо Ботев''. Нашите районни кметове са единствените представители, които посещават ромските махали, така че се разбираме с абсолютно всички'', категоричен бе Биков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари