"Точните" взе участие в туристическо експо „Вашата ваканция 2017”

0

Русенската компания to4nite взе участие в туристическо експо „Вашата ваканция 2017” в Бургас.

В края на миналата седмица в Бургас се проведе 15-ото издание на туристическа борса „Вашата ваканция”.

Форумът беше отлична възможност за представяне потенциала на голям брой български общини като туристически  дестинации, както и дейността на редица специализирани компании в сектора на туризма.

В помещенията на функционалния изложбен център Флора в Морската градина, пред специалисти и много гости, се представиха над 35 водещи туроператори и  турагенти, хотелиери и информационни центрове, паркове, резервати и културни институти.

На откриването зам.- министъра на туризма Ирена Георгиева, че тази година лайтмотивът на експото е открояващата роля на общините за привличане на повече туристи и устойчивото развитие на отрасъла чрез внедряване на иновации. По думите и, Бургас е отличен пример за начина, по който се представят и използват възможностите на местния туризъм.

Първо участие в борса „Вашата ваканция” взе и русенската транспортна компания Точните, която представи своята услуга за трансфери  до летищата - to4nite.bg

Компанията предлага превоз на индивидуални или семейни туристи от и до летища Букурещ, Варна и Истанбул до Бургас и градовете в региона.  

През последните години все повече чуждестранни туристи използват услугите на компания to4nite, за да достигнат от летищата в региона до избраните от тях туристически дестинации по южното черноморие. Все по-често и граждани от Бургас и региона използват като изходна точка на своето пътуване бързоразвиващото се летище в Букурещ.

Председателя на управителния съвет на Бургаската регионална туристическа асоциация връчи на русенската компания грамота за първото и участие и нейният стремеж да развива нишова туристическа услуга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари