The Thunders MC реши да се самозакрие

1
Общо събрание на русенския клуб взе единодушно решение клубът да бъде закрит
Общо събрание на русенския клуб взе единодушно решение клубът да бъде закрит

В българския мото мир вече няма The Thunders MC.

Това стана ясно от публикуваното на 30 юни 2019 г. съобщение на бившия вече русенски мото клуб. Преди повече от месец "The Thunders MC" изпрати отворено писмо до всички български мото клубове, пише BMM.

В него (на 21 май 2019 г.) русенските мотористи заявиха, че няма да се съобразят с решението за замразяване на статуа им, взето на проведеното в края на м. февруари т.г. "Национално събрание на мото клубовете в България". Казаха, че ще продължат да се придържат към общоприетите правила и че ще продължат да посещават мото мероприятия. Отвореното писмо завършваше с: “Не желаем конфликти с никого! Запазваме правото си да носим отличителните знаци на клуба. Както и да извършваме всякакъв вид дейности, свързани с целите и идеалите на мото клуб The Thunders MC, а именно:

  • да провежда мото събори, мото събития и всякакви мероприятия в Русе и страната;
  • да защитава интересите на мото обществото;
  • да стимулира и развива мотоциклетното движение в България.

Вчера – 30 юни 2019 г., ден след проведения от "The Thunders MC Мото рок уикенд", на Общо събрание на клуба единодушно е взето решение клубът да бъде закрит.

Посочените причини са: промяна на възгледите на членовете на мото клуба и техните приятели. Бившите членове на клуба и приятелите им “преминават в неправителствената организация “Руски мотоциклетисти интернешънъл”, към Нощни Вълци MК”.

В България има няколко чаптъра на известния руски мото клуб.  От вече бившия клуб The Thunders MC казаха, че им е било посочено да се приобщят към софийския чаптър (Нощни Вълци МС – София или както е изписано в емблемата им – НВ MG – София).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари