Мотористите откриват сезона с обиколка на Русе

3
Русенските мото клубове ще открият официално новия сезон на 6 април
Русенските мото клубове ще открият официално новия сезон на 6 април Снимка: Архив

Русенските мото клубове ще открият официално новия сезон на 6 април

Официалното откриване е в 11:00 часа на паркинга на Мол Русе, след което в 12:00 часа ще започне обиколката по маршрут из Русе.

Мотористите ще преминат по следните улици: Mall Rousse – бул. Липник – ул. Никола Петков – ул. Тулча – ул. Доростол – ул. Плиска – ул. Тулча – ул. Никола Петков – бул. Липник – бул. Цар Освободител – бул. Цар Фердинанд – бул. Цар Освободител – ул. Хан Аспарух – ул. Хан Крум – ул. Борисова – Централна ЖП гара – бул. Цар Освободител – бул. Липник – Mall Rousse.

Събитието се организира с любезното съдействие на MALL ROUSSE и Община Русе.

Организаторите молят най-любезно всички присъстващи и участващи в обиколката да спазват правилата за движение, да не изпреварват в колоната и да осигуряват безопасен коридор за отбиващите движението по кръстовищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    гастроном
    Нов сезон, нова порция бъбречета.
  • 1
    9
    Хадес
    Честит ви нов сезон, каквото и да значи това. Чакам ви още тази година!
  • 5
    8
    ...
    Да ги залеем с говна от балконите. Подобаващо за техния мародеризъм.
  • 4
    7
    foff
    Тези не са мотористи, а ТЕРОРИСТИ!!! Започва сезонът на пърдящите чопъри и цвилещите пистарки... Спете спокойно на отворени прозорци, донорите летят под прозорците ви ...
  • 16
    6
    Спокойният
    Снощи около 20,00ч всички комплексарчета се изредиха през центъра и даже повториха! Явно на Цигуларчето имаше педерастко сборище! Ако не минат по два пъти на вечер оттам, денят им е провален! Замислих се да звънна на 112, но си спомних, че няма да има резултат! Иначе съм спокоен! Шефа на КАТ беше се изхвърлил, че ще купуват шумомери и ще разгонят всички, нарушаващи тишината по русенските улици! Дори показно бяха глобили 2-3-ма! Ще победим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари