Тежка катастрофа затвори пътя София - Варна

0

Ударили са се няколко автомобила и камион

Тежка катастрофа затвори улица "Магистрална“ във Велико Търново, част от път София – Варна, предаде Агенция Фокус. Марияна Христова, говорител на Областна дирекция на МВРВелико Търново уточни, че са се ударили няколко автомобила и камион.

Екипи на Пътна полиция ще регулират движението на Южен и Западен пътен възел и ще пренасочват товарните автомобили през Дълга лъка, а леките могат да използват и ул. "Никола Габровски". По първоначална информация има пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Медузата
    Тази т. нар. улица Магистрална преди, да кажем 30 год., беше обходен път на Търново. Днес е в града, с жесток трафик, особено около 17 часа. Общината се напечели като разпродаде терените около магистралната, без алтернатива за извеждане на трафика. Лакомия, без отчитане на последствията, както обикновено се получава след 1989. Е, какво друго може да се очаква?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари