Татяна Кристи: Новият шеф на СЕМ ми изпрати нещо като заплаха

4
Уверявам ви, че ще предоставя тази комуникация на организацията „Репортери без граници“
Уверявам ви, че ще предоставя тази комуникация на организацията „Репортери без граници“

Приятели, днес новият шеф на СЕМ - Бетина Жотева - ми изпрати на лични възмущението си от моя статус за нея и нещо като заплаха.

Понеже нямам никакво намерение да влизам с нея в личен контакт, ще ѝ отговоря публично и се надявам слухтящите ѝ „приятели“ да ѝ предадат какво съм ѝ казала.

Госпожо Жотева, аз за разлика от вас, имам Фейсбук профил, който е отворен и не се крия зад „приятели“, които слухтят от мое име за това кой какво казва за мен в социалната мрежа. Освен това и не съм официално лице като вас, свързано с властта, макар че някои имат илюзията, че СЕМ е независим регулатор. Освен това, за разлика от вас не съм официално лице, което отправя несъстоятелни заплахи за съд на Фейсбук потребители, които са си изразили мнението за вас като официално лице - нито съм ви нарекла „простак“, нито съм използвала други обидни думи в поста си за вас. Просто си казах какво мисля за вас и за вашата дейност и стоя за всяка своя дума.

Сега вие на мен ми предоставяте дилемата дали аз да ви съдя за тормоз и налагане на цензура. Защото, съгласете се, един шеф на СЕМ като вас, не би трябвало да пада толкова ниско и да дискредитира институцията си, отправяйки лични заплахи на Фейсбук потребители!

И последно, това ваше деяние е още едно доказателство колко са се самозабравили хора като вас, които битуват в медийното статукво. И ви уверявам, че ще предоставя тази ваша комуникация с мен на организацията „Репортери без граници.“ Сигурна съм, че ще я вземат предвид при следващата си класация на България по свобода на словото.
Без грам уважение,

Татяна Кристи

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари