Търси се изгубено плюшено мече!

0
Дете си загуби любимата плюшена играчка, търсят я с обява
Дете си загуби любимата плюшена играчка, търсят я с обява

Дете не може да заспи цяла седмица без любимата си играчка, която се изгубила.

Хлапето било свикнало да прави всичко със своето меченце. То се хранило, държейки го. Винаги взимало играчката със себе си на разходка. Не я изпускало и за миг от погледа си. Била му най-любимата.

Преди седмица детето и майка му били на обичайната си разходка в парка. След като се прибират, родителите на хлапето установяват, че любимата играчка на детето липсва. Те търсят под дърво и камък сладкото меченце, но без успех. Затова майката решава да напише обявата, с която да улесни намирането на играчката. Фото на малко меченце е разлепено из централите улици на столицата. Под него е даден контакт на семейството, както и районът, в който е изгубена играчката. За последно то е видяно между улица "Оборище" и "Васил Априлов".

"Искам само играчката да бъде намерена" - сподели майката Дияна, цитирана от България Днес. "Мечето има много голяма емоционална стойност за детето ми. С него то яде, спи, разхожда се. Това е любимата му играчка."

Майката вече съжалява, че е оставила личния си номер на обявата. Тя сподели, че на няколко пъти са й звънели недобронамерени хора.
"Не искам да раздувам случая. Желая само играчката да бъде намерена. Надявам се мечето да бъде открито и да ни бъде върнато", добави майката.
Случаят с обявата за изгубеното мече не е първият у нас. Само за последните няколко години съобщенията за изгубени детски вещи са десетки. Един от най-пресните е този на млада майка, която изгубила любимата играчка на детето си в такси. Тя беше пуснала обява в интернет сайт за търговия. Под нея беше написала, че без нея хлапето не може да заспи.

Майката дори бе направила запитване до другите посетители на сайта дали нямат същата играчка. Ако някой има, тя била готова да плати, за да я получи и детето й отново да е щастливо. Две деца от Варна бяха написали изключително забавна обява за изгубена играчка. Те я бяха нарисували с флумастери. Освен това се бяха подписали като "Сестрите на Майка Тереза".

Съобщението бе заковано на дърво на главната улица през миналата година.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари