Повдигат обвинение на задържан за домашно насилие

0
Клип за насилието е направило детето им, после го е изпратило на баба си
Клип за насилието е направило детето им, после го е изпратило на баба си

Клип за насилието е направило детето им, после го е изпратило на баба си

Задържан е извършител на домашно насилие с постановление на прокуратурата за 72 часа. Предстои да му бъде повдигнато обвинение и поискана постоянна мярка за неотклонение „Задържане“, съобщават от прокуратурата.

Деянието е извършено на 10 март в Бобов дол, когато 39-годишният мъж е нанесъл побой на жена си в семейното им жилище. Клип за насилието е направило детето им, после го е изпратило на баба си, информират от ОДМВР-Кюстендил.

Информацията за упражнено домашно е станала известна на служителите от РУ Бобов дол и те са предприели незабавни действия за установяване на контакт и защита на жертвите и установяване на извършителя.

Започнато бе досъдебно производство РУ Бобов дол, като всички последващи действия се осъществяваха под надзора на наблюдаващ прокурор.

Извършителят на деянието не бе задържан вчера, защото бе напуснал Бобов дол, но днес със съдействието на столичните полицаи, вече е задържан на територията на столицата и е предаден на РУ Бобов дол. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари