Момченце пропадна от пързалка на детска площадка в София

0
Родители в квартала настояват за спешна инспекция на съоръженията
Родители в квартала настояват за спешна инспекция на съоръженията

Родители в квартала настояват за спешна инспекция на съоръженията

Момченце пропадна от пързалка на детска площадка в София и получи сериозни наранявания. Майки от район „Изгрев” подадоха сигнал за инцидента. Родители настояват за спешна инспекция на детските площадки.

„Синът ми Симеон е порязаното дете. Той пропадна през дупка на пързалката. Видях как в един момент детето висеше на главата си от височина близо два метра. Поряза си брадичката на необезопасена в съседство ламарина”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA майката на детето Саша Диманова.

„Децата ни играят всеки ден на тази площадка. Тя е една от хубавите площадки в района, която беше създадена преди 5-6 години. Но не изглежда сякаш да е поддържана от Общината”, подчерта друга майка, живееща в квартала.

На територията на район „Изгрев” има 93 площадки, от които само 11 са годни за употреба. Районният кмет, с който се свърза NOVA, обеща още в понеделник да започне обследване на детските площадки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари