Танцов спектакъл на "The Center" - High Definiton

0
Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл!
Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Снимка: Vladimir Gruev

Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Базиран на ИСТИНСКИ ИСТОРИИ! Разделен на епизоди и ПРЕВЪРНАТ В СЕРИАЛ!

Неговото име е „HIGH DEFINITION”!

„HIGH DEFINITION”, защото след като в началото на втория учебен срок Ви поканихме с думите „Влез във филма”, основен приоеритет на всеки един наш хореограф е „филма, в който сме Ви вкарали” да бъде с високо качество!

„HIGH DEFINITION”, защото промяната в качеството на картината - от “HD ready” на “Full HD “, от “Full HD “ на „4К Ultra HD”, от „4К Ultra HD” на “8K Ultra HD”, без да има посочена последна спирка на това развитие, за нас символизира непрекъснатата чисто човешка борба за усъвършенстване. А това е нещо, на което всеки ден учим всички Вас, във всяка наша танцова зала.

И най – важното:

„HIGH DEFINITION”, защото основно достойнство на високата разделителна способност е да показва кристално ясно отделния детайл. А отделния детайл, това е всеки един от Вас! Всяка Ваша мисъл. Всяко Ваше движение. Всяка Ваша мечта. Всяко Ваше усилие. Всяка ваша тревога. ВСЯКО ВАШЕ ВСИЧКО! Това е нашият отделен детайл. Нашият пиксел. И наша мисия и най – голямо удоволствие е, той да бъде най – добрата версия на себе си.

Всеки.
Отделен.
Пиксел.
Всеки!

На всеки танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите истински истории!

На всеки танцов спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.

На ТОЗИ танцов спектакъл на Тhe Center, те ще направят същото... и още нещо! :)

Както по – горе беше отбелязано, „HIGH DEFINITION” е танцов хип – хоп спектакъл – СЕРИАЛ! Той ще бъде изпълняван в различни градове, в които има танцови зали на The Center. Един наш град, ще представлява един наш епизод. И както е нормално да бъде, в следващия наш епизод, Вие ще гледате една част от същите герои, една част нови такива, но със сигурност, ДРУГО СЪДЪРЖАНИЕ :) Колко епизода има този сериал, каква е цялата му история и какви тайни и обрати ще разплете неговия сюжет, предстои да разберете!

„HIGH DEFINITION” ще претендира за няколко неща:

Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.

Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.

Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.

ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!

Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!

Започваме с Епизод № 1!

Мястото е град Русе

Точната локация: Доходно здание ( пл. Свобода № 4)

Точната дата: 6ти Април, четвъртък

Точният час: 19.00ч.

Билети можете да намерите на касата на драматичен театър „Сава Огнянов” на цена 5 лева.

Билетите са ограничени!!!

За повече информация: www.thecenterbg.com

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари