СУПНЕ „Фридрих Шилер“ отличи учител и ученик за патронния си празник

0
Наградите получиха - Нели Праматарова, старши учител по немски език, и единадесетокласникът - Лъчезар Росенов
Наградите получиха - Нели Праматарова, старши учител по немски език, и единадесетокласникът - Лъчезар Росенов Снимка: Община Русе

Наградите получиха - Нели Праматарова, старши учител по немски език, и единадесетокласникът - Лъчезар Росенов

С празнична програма Средно училище с преподаване на немски език „Фридрих Шилер“ отбеляза 263 години от рождението на своя патрон Йохан Кристоф Фридрих фон Шилер. Официални гости на тържеството в „Канев център“ бяха зам.-кметът на Община Русе Енчо Енчев, началникът на РУО - Русе Росица Георгиева и председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев. Те приветстваха присъстващите стотици ученици, учители, родители и приятели на училището. 

За поредна година беше връчена наградата „Фридрих Шилер“ на учител и ученик за високи резултати и утвърждаване авторитета на училището. Носител на отличието за учители за цялостна дейност е Нели Праматарова, старши учител по немски език, а наградата за ученици за високи резултати получи единайсетокласникът Лъчезар Росенов. 

Празничната програма продължи с „Изпити по немски 2022“, в която ученици бяха оценявани от тричленно жури за знанията и уменията си в различни области. Тържеството завърши с изпълнения на мажоретния състав към училището.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари