Стрелбата в Чикаго е станала в предградие с много българи

0
Към момента се съобщава за шест жертви и над 20 ранени
Към момента се съобщава за шест жертви и над 20 ранени Видео: NOVA

Полицията издирва нападателя

В предградието „Хайланд парк” на Чикаго, където стрелба прекъсна парада по повод  Деня на независимостта, живеят много българи.  Това съобщи кореспондентът на “BG Voice” Галина Петрова, предава NOVA.

В полицейското управление на „Хайланд парк” работят двама българи, единият от които в момента е на почивка. За другия все още не се знае дали е на служба. Светослава Великова пък е наша сънародничка, която е трябвало да присъства заедно със семейството си е трябвало да присъства на шествието.

Минути след началото на парада обаче неизвестен стрелец открива стрелба. Той все още се издирва  от стотици въоръжени полицаи, които обикалят кварталите. Очевидци го описват като бял, дребен мъж, на видима възраст между 18 и 20 години, с дълга тъмна коса. Бил е облечен с бяла или синя тениска. Към момента се съобщава за шест жертви и над 20 ранени.

Самоличността на загиналите, както и информация за броя и състоянието на ранените не се съобщава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари