Стрелба в Кентъки взе множество жертви

0
Агенти на ФБР са мобилизирани в неутрализирането на стрелеца
Агенти на ФБР са мобилизирани в неутрализирането на стрелеца Снимка: Michael Clevenger / The Courier Journal / USA TODAY NETWORK

Агенти на ФБР са мобилизирани в неутрализирането на стрелеца

Американската полиция съобщи за "множество жертви" след активна стрелба, избухнала в град Луисвил, щата Кентъки в понеделник сутринта, съобщават местни медии.

Полицейското управление на метрото в Луисвил съобщи, че има „активен агресор“ в центъра на града - близо до Слъгър Фийлд - малко преди 9:00 часа сутринта.

По първоначална информация стрелбата е била открита в банкова сграда, според Асошиейтед прес, предава Дарик.

Агенти на ФБР също са мобилизирани в неутрализирането на стрелеца.

Потвърждаваме съобщенията за активен агресор в блок 300 на East Main. Моля, стойте далеч от района. Има множество жертви“, съобщиха от полицията.

Все още няма точни данни за броя на жертвите.

Губернаторът на щата Кентъки Анди Бешър заяви в своя Twitter профил, че отива на мястото на стрелбата. "Молете са всички засегнати семейства и за град Луисвил", призова той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари