Славчо Пеев влезе в болница

0
Актьорът-директор на театъра в Дупница пропуска летния си воаяж до Кипър
Актьорът-директор на театъра в Дупница пропуска летния си воаяж до Кипър Снимка: БГНЕС / Архив

Директорът на общински драматичен театър „Невена Коканова“ в Дупница, актьорът Славчо Пеев, влезе в болница заради проблеми с простатата.

От 15 юли целият екип на дупнишкия театър е в платен годишен отпуск, който приключва на 30 август.

Славчо Пеев имал проблеми със здравето още преди да излезе в отпуск. Ходил на преглед при дупнишки лекар, който открил причината за здравословното неразположение на актьора-директор, съобщиха от екипа на театралната трупа в Дупница. Тези дни проблемът се задълбочил и С. Пеев влязъл за лечение в столична клиника, предаде Struma.bg.

Той всяко лято изкарва в Кипър, където режисира театрални постановки. Славчо Пеев е съобщил на колегите си, че това лято няма да може да пътува до Кипър, а ще остане в България да се лекува.

Когато се налага да отсъства от театъра в Дупница, го замества актьорът Иван Иванов, който на 46 г. стана и рокер. Откакто екипът на театъра е в отпуск, той обикаля пътищата на България с хондата, която купил преди няколко месеца. Иван Иванов вече е член на мотоклуба в Дупница „Неразделни братя“. Допреди няколко месеца неговата страст беше колоезденето, но вече не му качва адреналина и Ив. Иванов спестявал от актьорската си заплата и си купил високоскростен мотор.

Пред репортер на вестник „Струма“ Ив. Иванов заяви: „Моторът ми качва адреналина, а и правя по-яко впечатление на момичетата. Преди да си купя хондата, карах симсонка, но с нея не мога да развивам висока скорост. Със симсонката се наложи да пътувам с приятел до едно село, което се намира на баир. Тя едва ни изкара до селото. Тогава реших да събирам пари и да си купя нещо по-силно и бързо. Рокерството ми е втората страст след театъра“, категоричен е Иван Иванов.

Той не е семеен. Отдал се е само на театъра, от репетиции няма време за кафенета и заведения. Сега, след като се включи в рокерското братство, се надява да намери своята половинка.

Със Славчо Пеев се запознал след пътен инцидент, който претърпял столичният актьор край родното село на Иван Иванов – Джерман, община Дупница. Иван Иванов случайно станал свидетел на пътния инцидент и помогнал на Славчо Пеев, оттогава са приятели, по-късно Братя Галеви доведоха Славчо Пеев в Дупница на директорския пост в театъра, а той обяви за свой заместник Иван Иванов, когато отсъства с месеци, за да режисира театрални постановки в Кипър.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари