Системата ни убива: Утре ще протестираме пред дома на Борисов

2
Родителите да заведат внуците му в мола
Родителите да заведат внуците му в мола

Протестът им е с искане за оставка на кабинета Борисов 3

Майките от "Системата ни убива" ще протестират утре пред дома на премиера Бойко Борисов в Банкя. Те организират автошествие от паркинга на БНБ в 11 часа.

Протестът им с искане за оставка на кабинета Борисов 3 започна точно преди година на 5 март. Майките изградиха палатков лагер пред сградата на Министерски съвет.

Заедно с "Блокада "Орловград", палатков лагер "Ректорат", палатков лагер "Ларго", палатков лагер "Фонтан Независимост", ви очакваме да се включите в протестното авто-шествие "БОРИСОВ, ТУК СМЕ!”, пишат от Системата ни убива. Те са изпратили отворено писмо до Бойко Борисов, в което се казва(без редакторска намеса):

Уведомяваме ви, че на 06.03.2021г. от 11.00 ч. часа организираме протест - автошествие до дома ви в гр.Банкя.

От 1 март 2020г. протестираме, с искане за оставка, под прозорците на Министерски съвет и за близо година вие не намерихте време, достойнство и смелост да подадете оставка. Затова на 1 август 2020г. ние организирахме протест и пред дома ви в гр. Банкя, който приключи със задържането ни в буса часове наред от полицията. Появиха се и спекулации от жълти медии за травмираните ви деца/внуци, които не бяха в къщата. Протестът ни беше съгласуван и всички институции бяха уведомени, че ще бъдем там( включително и вие)

За да предотвратим нови спекулации, като майки ви предлагаме, в събота родителите да изведат предварително децата и да им организирате едно приятно изкарване в МОЛа, например. Не използвайте децата за щит, а излезте да се разберем като мъже. Твърде дълго се крихте. Време е това да приключи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари