Сидеров: Не съм стъпвал в Сараите!

2
Такава долна лъжа не съм чувал, отвърна лидерът на Атака
Такава долна лъжа не съм чувал, отвърна лидерът на Атака Снимка: БГНЕС / Архив

Аз не съм стъпвал в Сараите! Такава долна лъжа не съм чувал. Разбира се, ще сезирам и прокуратурата, защото такава долна лъжа от колегата Касабов не съм очаквал. Това уронва престижа ми и е изключително долнопробна лъжа. Там има камери, има НСО, заяви Сидеров.

Това заяви пред Би Ти Ви лидерът на "Атака" Волен Сидеров по повод заявлението на зам.-председателя на НФСБ Валентин Касабов, че той всеки месец ходи "на справка в Сараите", а от там му диктуват антибългарски сценарий.

"Пътувам, но веднага щом се върна в неделя, ще говоря по този въпрос", допълни Сидеров.

Запитан дали сам е спрял телевизия "Алфа" и защо застава срещу Цветан Цветанов и Валери Симеонов, той отговори: "Телевизия "Алфа" не е спирала. Но когато водиш политиката на Сорос, ставаш негов човек. А политиката на Сорос е да внася раздел в православните църкви! Има 2000 години традиция. Не е работа на човек от властта да се меси в работата на македонската и руската църква. НФСБ бяха готови да приемат Истанбулската конвенция. Това е факт и никой не може да го отрече това нещо".

"Самият Касабов, извадете архивите, още преди месец-два-три заяви, че не ме признава. Тяхното признание е последното, от което се нуждая. Аз си имам биографията, постиженията. НФСБ си направиха партията напук на "Атака", за да свалят проценти от "Атака". И пак повтарям - това са изключително долнопробни лъжи, че съм ходил в Сараите! Това ли измислиха?!", заяви гневен Сидеров.

Запитан дали е гласувал на вота на недоверие, той отговори, че не помни "чисто технически" дали го е направил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари