Валентин Касабов: Сидеров ходи на справка в Сараите, от там го командват

0
На нас ни писна. Ние сме омерзени
На нас ни писна. Ние сме омерзени Видео: bTV

Нямам отговор накъде сега. Предстои разговор, но не и със Сидеров. На нас ни писна. Ние сме омерзени. То не бяха атаки срещу партията, срещу Симеонов, срещу коалицията, срещу МС, срещу целия свят.

Това каза Валентин Касабов от НФСБ в ефира на bTV.

Преди ваканцията бях казал в парламента, че Сидеров бърка желаното с действителността. Сигурен съм че сценарият се командва от някъде другаде. Имаме информация, че той идва от Сараите. На няколко пъти Сидеров ходи на справка в Сараите. Аз съм потресен. Не зная какво прави там, но винаги след тези привиквания започват скандалите. Измисля си. Въобще болни сценарии. Рабати срещу правителството в България. При гласуването на вота на недоверие изчезна. Не гласува. Оправда се, че бил в тоалетната. Елементарно, Уотсън.

Трябва да се извиним на избирателите си. Това е нещо неочаквано. Мислехме, че имаме съратник, с който ще водим битка за България. Няма да  издам тайна, че той рабати за интересите на Русия. Не може да си патриот и да си патриот на чужда държава и да работиш срещу собствената си държава. Не знам какъв е. Ние не говорим за руския народ-той е нещо велико. Ние говорим за имперските амбиции на Русия на Балканите. Сидеров обича Русия, но защо не обича България?!  Да отиде в Русия, защото не защитава интересите на народа ни.

Днес разбрахме, че ходи при Доган. Информацията е сериозна. Не са клюки. Има свидетели, има данни. Нещата са много сериозни. Аз в момента съм потресен, омерзен. Това е нещо, което за първи път медиите разбират. На обяд го разбрах. Сега-анализи, преценки. Трябва да се говори с другите партньори. Няма нужда от разговори със Сидеров, те са водени няколко пъти вече.

Аз не казвам клюка или обвинение. Казвам къде ходи. Може би в Сараите са сценаристите, не зная. Имало е моменти на затишие, след което ескалират поредните истории с неправомерни лъжи измислици, фантазии, филми, в които той участва. Той е главният актьор. В същото време има друг, който режисира целият този спектакъл. Цели се хаос в държавата. Няма как да се водят разговори в продължение на месеци и след 15 дни се започва отново и отново. Това е кошмар. Не можем да работим. Той идва рядко в НС. Ние се опитваме да говорим, но той говори със себе си, с нещо друго, с някого. Той не води парламентарната група. Той е формален субект, който се води председател. Нищо друго.

Имаме разговор с другите партньори. Нека да чуем и тяхното мнение. Ще говорим с ГЕРБ, там са разумни хора. България в момента върви добре. Управлението е удачно. В момента, когато Симеонов тръгне да прави нещо, срещу него скача Волен Сидеров. В Атака има разумни депутати, мислещи хора. Ако иска Сидеров да се спаси като политик, трябва да се оттегли. Това е мое мнение, не съм говорил с никой. Чудя се защо не е кандидатствал за папа? Желаното на Сидеров няма нищо общо с действителността. Чакаме колегите от ВМРО какво ще кажат. Сидеров е емблема на разрухата на България.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари