Шофьор се заби в оградата на имот в село Пирогово

0
Прилошало му, откаран е в болницата с рани по главата
Прилошало му, откаран е в болницата с рани по главата Снимка: iStock

Водач на лек автомобил е пострадал леко, след като е самокатастрофирал в с. Пиргово. 

Произшествието е станало вчера около 13:10 часа, след като на водач на 63 години с лек автомобил с марка „Сеат“, модел „Ибиза“ му е прилошало, докато се е движел по ул. "Трети март" в посока ул. "Капитан Райчо Николов", при което мъжът е загубил управление над превозното средство, отклонил се е вдясно и се е блъснал в ограда на частен имот.

Шофьорът е откаран от екип на ЦСМП за преглед в болница „Канев“ в Русе, където е диагностициран с порезно-контузни рани в областта на главата и освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е дала отрицателен резултат.

Произшествието е документирано по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари