Шофьор реши да накаже моторист, но катастрофира жестоко

0
Колата се завърта, удря се в мантинелата, а след това и в пикап, който се обръща по таван по средата на пътя
Колата се завърта, удря се в мантинелата, а след това и в пикап, който се обръща по таван по средата на пътя Видео: ABC NEWS

Шофьор реши да накаже моторист и сам катастрофира.

Тежката катастрофа е станала в сряда на път, минаващ край американския град Санта Кларита, щата Калифорния. Бруталните кадри бяха публикувани в социалните мрежи от мъж, станал случайно свидетел на инцидента.

Във видеото се вижда как мотористът рита движещия се вдясно от него автомобил. Шофьорът на колата решава да му даде урок и завива рязко към него. В следващия момент обаче той губи контрол на колата, тя се завърта, удря се в мантинелата, а след това и в пикап, който се обръща по таван по средата на пътя. 

Шофьорът на пикапа е откаран в болница с множество наранявания, a полицията продължава да издирва моториста, който въпреки че е видял какво се случило, не е спрял и е продължил да се движи по пътя, съобщава ABC NEWS.  

Кадрите, които се появиха от инцидента са заснети от 47-годишният Крис Трейбър, който по това време пътувал към работното си място.

Трейбър разказал, че мотористът първоначално се намирал отдясната страна на колата и първоначално я ударил с левия си крак. Едва след това той се преместил от другата страна на автомобила и я ударил и с десния си крак. След катастрофата Трейбър се обадил на спешния телефон 911 и стоял на мястото на инцидента, докато пристигнат парамедиците.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари