Шофьор на пострадала кола: От полицията ми казаха да пия една студена вода

0
Клон счупи предното стъкло на паркирана кола. "Гражданската отговорност" не поема щетите, обясни потърпевшият шофьор
Клон счупи предното стъкло на паркирана кола. "Гражданската отговорност" не поема щетите, обясни потърпевшият шофьор Снимка: Кадър Bulgaria On Air

Клон счупи предното стъкло на паркирана кола. "Гражданската отговорност" не поема щетите, обясни потърпевшият шофьор

Ураганен вятър в столицата - метеоролозите предупреждават за лошо време и в още 11 области на страната. В София бурята нанесе и щети. Аварийните екипи работят по сигнали за паднали дървета, огради и строителни скелета.

В навечерието на празниците Емил получава обаждане, че има паднало дърво върху колата му. За щастие, няма пострадали.

"Ще пътувам за празниците, приятели ми дадоха друга кола. От полицията ми казаха да пия една студена вода. Преди малко разбрахме, че "Гражданската отговорност" не поема щетите", разказа пред Bulgaria On Air той.

Жълт код за опасни явления е обявен за голяма част от страната. Заради силния вятър вече има и съборени дървета. В Централна и Западна България поривите на вятъра достигат до 24 метра в секунда. А в Северозападните райони са възможни гръмотевични бури.

"В събота ще се задържи дъждовно, бързо ще се увеличава облачността. В началото на другата седмица температурите ще се понижат и валежите ще се увеличат", коментира синоптикът Петър Янков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    Отегчен
    Сега, наистина че по гражданска отговорност няма как да имаш претенции без настъпило ПТП. Обаче има едни други задължителни за общините застраховки "природно бедствие". Обаче и там удряш на камък - застрахователя е вкарал едно бегло текстче, че при "форсмажорни обстоятелства" не дължи обещетение. Аре някой да ми дефинира в цифри що е то форсмажорно обстоятелство и кой изобщо е допуснал да съществува такъв текст в застрахователен документ.
  • 6
    6
    Àaàaa
    Подписвате едни листи без да ги четете и после " що така бе?"
  • 12
    5
    Моето име
    Нямаше ли едно нещо, наречено автокаско? Щото ГО е като има катастрофа... Пич, да знаеш, ако птичка ти накъка боята, гражданската също не покрива щетата.
  • 3
    4
    Аз
    И селяните се изучиха накрая...
  • 15
    3
    добро утро
    сключвате застраховки, а не знаете за какво се застраховате! как да нарека това?!? ако употребя точната дума ще се обидите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари