6 месеца по-късно: Мъж, причинил катастрофа и избягал, все още не е наказан

0
От полицията съобщават, че извършителят е в чужбина
От полицията съобщават, че извършителят е в чужбина Видео: NOVA

От полицията съобщават, че извършителят е в чужбина

Мъж, причинил катастрофа в София и избягал, не е наказан 6 месеца по-късно. Преди повече от половин година шофьор блъска Стефани Кирилова между бул. „Г.М. Димитров” и „Апостол Карамитев”.

Мъжът направи обратен завой и се удари в колата ми. Не ме попита как съм. Казах, че трябва да извикаме полиция, но той отказа. Тогава дойде сестра ми, която живее наблизо”, разказа момичето, предаде NOVA.

Веднага след катастрофата, пристигнах и звъннахме на 112. Докато ги набирах, шофьорът се качи в колата и избяга. Записах номера на колата му и го съобщих на органите на реда. Дойдоха, съставиха протокол и вече повече от 6 месеца нямаме информация какво се случва. През това време звъняхме по телефона, ходихме на място в полицията, казаха ни че след 2 седмици трябва да отидем в КАТ, за да допълнят протокола. Направихме го, но водачът не е открит. Заведохме щета в застрахователна компания. Преди около месец се наложи сами да оправим автомобила, защото трябва да мине годишен технически преглед”, поясни сестрата на Стефани.

От СДСР съобщиха, че виновникът е намерен, но тъй като не е на територията на страната, 6 месеца по-късно актът му все още не е връчен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари