Шеги с правителството на карнавала в Габрово

1

Фигури, иронизиращи българските управници, се появиха на карнавала в Габрово

Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев са представени като “Мениджърите на държавата”, пише вестник 24 часа.

Лицата на част от министрите от действащия кабинет пък са поставени върху тела на гимнастици с надпис “А-отборът”. Сред тях са транспортният министър Николай Събев, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, министърът на околната среда и водите Борислав Сандов и министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер. Зад тях се вижда регионалният министър Гроздан Караджов.

Към тях е прикрепена и мажоретка с екип на “Харвард”, което отново е препратка към премиера, тъй като той е завършил престижния университет. Върху лицето на фигурата ѝ е изобразено това на началника на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Карнавалният ден – 21 май, тази година стартира със събития за най-малките. За 20-и пореден път в Габрово се провежда детски мини карнавал.

За юбилейното издание, гост на събитието е бате Енчо. Следобедът за децата на Габрово продължава в градинката с мечето, където ще бъде организиран детски карнавален град. В 15.30 ч. към екипа ще се включи куклен театър, а в 16.10 ч. следва големият финал с микс от игри, състезания и танци.

През цялото време, от 13 до 17 часа, момичета от художествената академия ще украсяват лицата на децата с рисунки и карнавален грим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари