Шофьор загина при тежка катастрофа край село Горна Кремена

0
Наложило се е да разрежат ламарините, за да извадят жертвите на инцидента
Наложило се е да разрежат ламарините, за да извадят жертвите на инцидента Снимка: bTV

Наложило се е да разрежат ламарините, за да извадят жертвите на инцидента

Катастрофа затвори пътя край врачанското село Горна Кремена на републикански път между Мездра и Роман. На опасен завой при хлъзгав път са се ударили лек автомобил и бензиновоз, който е бил празен.

Шофьорът на леката кола е загинал, спътничката му е откарана в болница. Наложило се е да разрежат ламарините, за да ги извадят. Шофьорът на цистерната е тестван за алкохол и наркотици. Пробата му за наркотици е положителна, отчела е наличие на бензодиазепин, предаде bTV.

Човекът е казал, че пие болкоуспокояващи хапчета за кръста. Две пожарни, една линейка и полицейски автомобили са пристигнали на мястото на катастрофата.

Пътят е затворен заради инцидента и се пренасочва през село Върбешница.. Най-вероятната причина е движение с несъобразена скорост и навлизане в лентата за насрещно движение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Откога?
    за болки в кръста бензодиазепин?? Това не е болкоуспоковащо.В упътването на лекарството не пишеше ли , че не трябва да шофира?Съвестта си да лекува,ако има такава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари