Ученик от Русе се класира за космическия лагер на NASA в Турция

3
Константин Исаев спечели пълна стипендия за участие в космическия лагер на NASA
Константин Исаев спечели пълна стипендия за участие в космическия лагер на NASA Снимка: Space Camp

Константин Исаев спечели пълна стипендия за участие в космическия лагер на NASA

Константин Исаев от VI „Д“ клас на СУ за европейски езици „Св. Константин-Кирил Философ” в Русе спечели пълна стипендия за участие в космическия лагер на NASA в гр. Измир, Турция. Space Camp е учебно-тренировъчен център за ученици, посветен на космическите науки и изследвания. През годините и други възпитаници на училището са участвали в програмата на космическия лагер.

Константин се включи конкурса с есе по темата: “Коя е следващата стъпка в използването на изкуствен интелект за изследване на Космоса?“. Съчинението му бе посветено на Венера и превръщането на планетата в обитаемо за хората място.

Шестокласникът проявява силен интерес към природните науки, а любимото му четиво са енциклопедиите и научнопопулярните книги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари