Шефът на тотото: Щом редовният кабинет не ни иска, ще си тръгнем

0
Като политическо - така директорът на Българския спортен тотализатор Любомир Петров определи решението на министъра на спорта Радостин Василев да освободи него и останалите директори в борда на БСТ
Като политическо - така директорът на Българския спортен тотализатор Любомир Петров определи решението на министъра на спорта Радостин Василев да освободи него и останалите директори в борда на БСТ Видео: NOVA

Спортният министър се закани да промени ръководството на БСТ

Като политическо - така директорът на Българския спортен тотализатор Любомир Петров определи решението на министъра на спорта Радостин Василев да освободи него и останалите директори в борда на БСТ, предаде NOVA

„След като има редовен кабинет и той не ни желае - добре, ще си тръгнем”, посочи Петров.

Той изнесе данни за печалбата и разходите на дружеството. Обясни, че по сметките на тотализатора има близо 50 млн. лева. Когато обаче поел управлението през 2020 г. - те били 4 млн.

„Всяка година ръстът е почти двуцифрен. Нашата основна цел е по всякакъв начин да генерираме повече и повече приходи”, уточни Петров.

Мотивът на Василев да поиска да освободи директорите е „изключително тежките проблеми, които има в БСТ”. Петров припомни, че това е втори опит да се промени ръководството. Такава процедура е задействана и през август от служебния кабинет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари