Севернокорейци: Замениха Ким Чен Ун с “кльощав двойник”

1

Казусът с драстичното отслабване на лидера на Северна Корея предизвика вълна от коментари

Наскоро Северна Корея организира нощен военен парад, за да отбележи 73-тата годишнина от основаването на републиката. На парада присъства и лидерът Ким Чен Ун, който изглежда много по-слаб от преди на снимките. Казусът с драстичното отслабване обаче предизвика вълна от коментари, пише LADbible.

Причината е, че от години има слухове за здравословното състояние на 37-годишния Ким, който беше с наднормено тегло. Сега обаче вместо да приемат, че севернокорейският лидер е влязъл във форма, все повече хора стигат до много по-нестандартно заключение. Мнозина твърдят, че той е заменен със своя по-слаба версия, пишат Господарите.

Един потребител написа в “Туитър” : “Ким Чен Ун е бил опериран или нещо подобно? Или е умрял тайно и е заменен с кльощаво двойно тяло?

Друг добави: “Това не е той, сигурно?! Трябва да е негов двойник.” Трети коментира: “Наскоро Ким Чен Ун свали много килограми, но японците казват, че това е негов дубльор”.

Според експерти загубата на тегло вероятно е опит той да подобри здравословното си състояние. A не признак на заболяване, тъй като е продължил редовната си обществена дейност.

Държавните служители настояха, че върховният лидер не само е в идеално здраве, но и че е отслабнал в резултат на притеснения за хората си и продължаващия им недостиг на храна, за който обвинява ковид пандемия.

Разпространяването на фалшиви слухове за здравето на лидера се счита за държавна измяна от Корейската народно-демократична република (КНДР), разкрива неназован вътрешен представител.

Източник, живеещ южно от столицата Пхенян, твърди, че там кварталните служби са предупредили хората да не клюкарстват за здравето на главнокомандващия.

Севернокорейци твърдят, че Ким Чен Ун е бил заменен от негов “кльощав двойник

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари