Семейна драма се разигра навръх Коледа в санданско село

4
Дете пострада след като баща му налетя на майка му
Дете пострада след като баща му налетя на майка му

Мъртво пиян съпруг и баща налетя на жена си, но пострада 12-годишната им дъщеря.

Семейната драма се разигра навръх Коледа в санданското село Поленица.

Цял ден главата на семейството Димитър Мицев се наливал с ракия у свой съсед, където участвал в „свинска сватба“, разказва Монитор. Привечер, лъкатушейки, се прибрал у дома си и без никакъв повод, според него превантивно, с възпитателна цел започнал да налага жена си с юмруци и ритници. 12-годишната им дъщеря се опитала да защити майка си, но била зверски блъсната в стената от баща си. От главата й потекло кръв, а момичето загубило съзнание. Това не възпряло главата на семейството и той продължил да рита жена си, както и да чупи наред чинии и чаши, изпречили се пред него. После утихнал и заспал в другата стая. Момичето дошло в съзнание, но не могло да се изправи на крака.

Междувременно майката позвънила на тел.112 и екип на Спешна помощ от Сандански бързо пристигнал, и транспортирал пострадалата девойка в болницата. Лекарите са обработили раните по главата й и са установили сътресение на мозъка.

Пристигналитеу дома им полицаи събудили пияния насилник Димитър Мицев и го арестували с полицейска заповед до 24 часа.

На Коледа в Петрич, пък, двама братя, след като обилно се почерпили с алкохол на празничната трапеза се сетили, че трябва да дискутират проблеми с наследството. В дискусията скоро се намесили юмруците им и настанала вкханалия. Баща им се опитал да ги разтърве.включила се и една от снахите в желанието си да защити мъжа си, но тя отнесла от девер си сериозен удар в лицето. Повиканата от снахата полиция укротила братята побойници, а линейка я транспортирала с окървавено лице в петричката болница. Дежурните медици установили и счупена костица на ръката. Братята са задържани в арестантската клетка на РУП - Петрич, поне докато изтрезнеят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари