Пребитото и обезобразено момченце вече живее в Германия

1
Бащата на 5-годишното дете живее и работи в Германия и вече се грижи за него
Бащата на 5-годишното дете живее и работи в Германия и вече се грижи за него

5-годишното момченце е добре, но все още сънува кошмари

Петгодишното момченце, което в бе жестоко пребито и обезобразено от мъжа, с който майка му живее на семейни начала, вече е добре и живее в Германия. Това съобщи адвокат Васил Попов, който защитава бащата, предаде БНР.

Бащата е в Германия, с него комуникираме, последно ми прати снимка кака детето играе джаги. Момчето ходи там на детска градина, писа ми, че работи по въпроса. Детето има и личен лекар, така че просто възстановява връзката с германската държава. Здравословно детето е добре, възстановява се, но има кошмари след преживяното.

Между другото, при един от прегледите на бащата му е казано, че имало механично увреждане на черепа на детето, което значи много силен удар, не само кожните увреждания“.

Припомням, че в началото на годината бяха повдигнати обвинения на 35-годишната майка на детето и на мъжа, с когото живее на семейни начала, затова, че в условията на домашно насилие са причинили на детето средна телесна повреда, довела до обезобразяване на главата и разстройство на здравето, временно опасно за живота. Деянието е извършено в особена жестокост.

Наложи се на 5-годишното момченце да бъде извършена пластична операция за възстановяване на кожата на скалпа.

Бащата на детето живее и работи в Германия и вече се грижи за него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари