Пуснаха от ареста Найден Ангелов, който би жена си пред очите на детето им

0
39-годишният мъж излиза на свобода срещу парична гаранция от 1000 лева
39-годишният мъж излиза на свобода срещу парична гаранция от 1000 лева Снимка: БНТ

39-годишният мъж излиза на свобода срещу парична гаранция от 1000 лева

Съдът в Дупница освободи срещу парична гаранция от 1000 лева 39-годишния Найден Ангелов от Бобов дол, който беше заснет от собствената му дъщеря да пребива съпругата си.

Мотивите на съда са, че Найден няма други присъди, реабилитиран е по обвинение за кражба от 2006-а година и няма други повдигнати обвинения за домашно насилие, предаде БНТ.

На съдебното заседание стана ясно, че срещу него има издадена ограничителна заповед и той няма право да доближава на по-малко от 50 метра съпругата си, децата и тъщата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари