Седмичен хороскоп за 18 - 24 септември 2021

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овните да се владеят! Същото се отнася за Телците и за Близнаците, а Раците да премислят действията си до момента, за да продължат напред.

За Лъвовете и Девите напрежението е чувствително. Везните ще имат тежка и сложна седмица, а Скорпионите ще са затруднени, но и напредващи.

Съдбата ще провери стабилността на Стрелеца, а Козирозите действат с пълен размах. Водолеите да възстановят равновесието си, а Рибите постигат цели си.

Овен

Владейте нервността си

За да успявате и да се реализирате трябва да проявите смелост и непоколебимост. Овните ще демонстрират ярка активност за реализацията на целите си, но съчетана с изразителна нервност, която ще ги сблъска с мъчно преодолими затруднения и пречки, издигнати от противниците. За някои от зодията не са изключени и удари. Внимавайте! Петък ще е много напрегнат и неприятен. Уикендът ще ви радва с успех. Сполука ще ви донесе и понеделник. През следващите три дни е необходимо да действате много внимателно.

Телец

Ярка нервност

Дните от седмицата са подходящи за вашите делови начинания. Ще сте в състояние да постигате успехи, макар, че ще се сблъсквате с незначителни проблеми и спънки. Предстоящата делова седмица ще е много нервна и напрегната за Телците. Най-неприятното ще е, че противник ще ви нанесе точен, тежък и коварен удар, който ще засегне финансовите цели и ще се окажете в позицията на губещи. Пречки ще възникнат и за реализацията на деловите ви цели. Петък е неуспешен и доста напрегнат. Уикендът ви носи сполука. Следващите три дни ще са доста напрегнати и трудни. Малко по-добър е четвъртък.

Близнаци

Нерви и трудности

Ще посрещнете Новата година с равносметката на постигнали нещо повече в живота си хора. При Близнаците положението не е особено различно. Мнозина от представителите на зодията ще се окажат цел на някои от враговете им, а атаките на последните ще попречат за реализация на целите ви. Към казаното следва да се прибавят и външните проблеми, които ще ви създадат доста главоболия. Липсата на шанс е характерна в петък. Събота носи остри кавги, а неделя е по-добра. В понеделник отстранявате проблеми, а следващите ще са много напрегнати.

Рак

Период за анализи

Обещаващо начало на новата седмица и добри перспективи за всички ваши изяви. Новият седемдневен период издига серия от трудности пред Раците в настоящото време, характерно с високо ниво на напрежение. Сега е наложително да се оттеглите малко назад и да направите преоценка на начините на действие, подходът и пр. фактори, от които зависи професионалната и финансовата ви сполука. Петък не е благоприятен. Уикендът ще е напрегнат. Делниците от понеделник до сряда включително ще са доста нервни. По-добър и успешен е четвъртък.

Лъв

Напрегната седмица

С пробудено съзнание ще търсите нови начини за развитие и ще градите свой нов подход към събитията около вас. Доста напрегнат период, през който ще ви е трудно да реализирате всичко, с което сте се заели и което предварително сте решили. Това се отнася за деловата ви реализация, където не е изключено да последват доста разочарования поради пропуснати възможности или неочаквани изменения в хода на събитията. Психически сте претоварени и няма да достигате до ефективни решения. Петък е слаб, а уикендът – нервен. Понеделник е успешен, вторник ви носи промени, а следващите са добри.

Дева

Много напрежение, но и успехи

Силни сте, изпълнени сте с енергия и добри намерения. Не позволявайте на случайността да осуети плановете ви. Девите са пред етап, изпълнен с много напрежение и пречки, преодоляването на които изисква много усилия. У мнозина личат силни душевни притеснения, свързани с домашния живот или интимното партньорство. Тук има проблеми, до чието разрешение ще достигнете на по-късен етап. Напрегнат, но и успешен ден се оказва петък. Събота е нервна, а неделя е по-благоприятна. Трудният и неприятен ден ще бъде вторник. Следващите дни разкриват по-добри възможности.

Везни

Напрегната и конфликтна седмица

Силите ви са далеч по-големи от това, което показвате. Мобилизирайте се и дайте всичко от себе си за да завършите започнатото. Тази седмица ще премине в условията на конкурентна борба с много напрежение и конфликти в партньорските среди. Необходимо е внимателно движение напред! Не са малко онези представители на Везни, на които се налага да формулират начините, чрез които ще постигнат целите си преди да влизат в конкурентни битки. Лоста напрегнат ще е петък, а уикендът почти не се отличава от него. Понеделник и сряда са доста успешни и печеливши, а вторник и четвъртък са по-трудни.

Скорпион

Затруднени, но и напредващи

Образователни програми, работа, пътувания и лични ангажименти ще запълвате времето ви през тези дни. В условията на множество външни пречки и трудности от различно естество, представителите на зодията упорито противодействат на негативните ситуации и постепенно ги преодоляват, за да се утвърдят и стабилизират. Този ритъм на бавно постъпателно движение ще продължи до края на месеца, след което ще стъпите здраво на краката си. В петък напрежението е голямо, а за мнозина и уикендът ще е такъв. Добрите делници са понеделник и вторник. Другите са трудни.

Стрелец

Проверка на устойчивостта ви

Професионалната сфера, семейството и дома са част от въпросите, на които ще наблегнете през следващите дни. Настоящият период ще изиграе ролята на важен етап от гледна точка на вашата психическа устойчивост. Възникват ситуации, в които тя ще е подложена на изпитания. Някой ще свали доверието си от вас. На свой ред и вашето доверие към някого може да бъде лесно разрушено. Точно в този момент трябва да демонстрирате устойчивост. Петък разкрива добри възможности. Уикендът ще е неприятен. Много хубавият делник е вторник. Добър е и четвъртък. Другите са слаби.

Козирог

Действайте с пълен капацитет

Времето ще е благоприятно за комуникации и създаване на нови връзки. През новата седмица представителите на Козирог следва да проявят достатъчно воля за реализация в сферите, определящи техните лични или делови интереси. Подобна активност не само че ви дава надежда за осъществяване, но ще е подкрепена от съдбовните влияния през периода. Устремете се към контакти в деловите сфери. Петък не е лош, но не може да се определи като значителен. Уикендът ще е напрегнат, а през делниците успехът наистина ще облагодетелства активните.

Водолей

Възстановете равновесието

Предстоящите събития и емоции ще правят дните ви интересни и запомнящи се от вас. Голяма част от представителите на Водолей упорито се задържат на позициите на апатичността, оставяйки се в ръцете не само на съдбовните влияния, но и на вълните на инертността, без да проявят инициативност за напредък. Никой освен самите вие не е в състояние да промени хода на събитията. Задължително е да се активизирате! Петък е доста благоприятен, а уикендът е тежък. Силните ви делници са понеделник и вторник. Сряда и четвъртък видимо ще ви затруднят.

Риби

Реализация на целите

Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Напротив. Представителите на Риби чудесно схващат, че трябва да са нащрек и постоянно да се съобразяват с бързо променящата се действителност. Развитието на процесите и събитията в заобикалящата ви ситуация се движат не само бързо, но често са напълно непредсказуеми, което налага да сте особено бдителни. Петък е успешен. Събота и уикендът носят материална сполука. Понеделник е успешен, вторник носи промени, а сряда и четвъртък ще бъдат по-напрегнати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари