Самир Аясс отново е в "Дунав"

3
Русенци се надяват, че Аясс ще вдигне класата на отбора
Русенци се надяват, че Аясс ще вдигне класата на отбора

Бившият халф на ЦСКА и „Дунав“ Самир Аясс отново подсили халфовата линия на ФК "Дунав", съобщи треньорът Людмил Киров, информира 24 часа.

Талантът е роден на 24 декември 1990 г. Той е юноша на ЦСКА, като освен това е бил част от "Академик" София, "Миньор" Перник, "Банско", "Монтана", "Любимец" и "Берое" Стара Загора. Самир Аясс изигра много силни мачове с „Дунав“, утвърди се като плеймейкър на тима, игра с него в Лига Европа, вкара важни голове на „Лудогорец“, „Левски“ и ЦСКА, донесли ценни точки на русенци пътя към четвъртото място през сезон 2016 – 2017 година.

След това обаче, халфът на „Дунав” си уреди трансфер в ливански клуб. С отбора на ФК „Ал Ахед”, нисичкият техничар стана шампион и взе Купата на Ливан.Преди броени дни обаче той съобщи във Фейсбук, че смята да се завърне в България. Самир Аясс е национал на Ливан, той изигра и няколко успешни квалификационни мача с отбора на своята страна.

Плеймейкърът е избрал „Дунав”, за да продължи тук своята кариера. Очаква се Аясс да поеме отново диригентската палка и да организира атаките на русенци. Феновете се надяват, той да замести достойно Красимир Станоев, който избра „Етър“ през това лято. Привържениците на „Дунав“ бяха много разочаровани, че преди броени дни бившият им халф Васил Шопов предпочете повечето пари от ЦСКА 1948 и предпочете да играе във Втора Лига, вместо да се върне в отбора, който го изстреля в големия футбол.

Завръщането на Аясс отново кара дунавци да мечтаят за красиви мачове и победи на своите любимци.

„На 100% съм сигурен, че Самир Аясс ще повиши класата на „Дунав“. Най-хубавото е, че той идва подготвен, във форма е и няма да му е нужно време, може веднага да се включи в игра. Смятам, че направихме страхоте трансфер“, заяви Людмил Киров.

В петък следобед, в навечерието на новия сезон, той смята да заведе на барбекю футболистите на „Дунав“ за сплотяване на колектива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари