"Дунав" се подсили с испански халф

1
20-годишният Самуел - Наков Фуентес може да влезе в игра още тази събота
20-годишният Самуел - Наков Фуентес може да влезе в игра още тази събота Снимка: ФК "Дунав"

20-годишният Самуел - Наков Фуентес може да влезе в игра още тази събота

20-годишният офанзивен полузащитник Самуел - Наков Фуентес подсили "драконите". В зависимост дали приключат административните формалности навреме за съботния мач с Черноморец Бургас, Наков може да направи дебюта си още тази седмица. В противен случай това може да се случи на гостуването на Бдин, съобщиха от ФК "Дунав".

Самуел има интересна история - той всъщност е роден в испанския град Виляреал от смесен брак и като футболист се формира изцяло в школата на "жълтата подводница". Играе и за филиала на Виляреал - Рода.

С него Дунав се надява да разшири състава си за предстоящите мачове до края на сезона с млад и агресивен футболист, с което да вдигне още конкуренцията в отбора и даде повече опции за ротации на треньорския щаб.

"Вече една седмица съм в отбора и се чувствам прекрасно в Дунав. Това е клуб със страхотна енергия, условия за развитие и е много лесно да си млад футболист тук. Искам да си извоювам шансовете да играя и да съм титуляр и за целта ми предстои много здрава работа да се докажа. Искам да допринеса за успехите на клуба. Виждам много голям потенциал и отбор, който иска да играе бърз и динамичен футбол. Именно тук се надявам и аз да мога да допринеса да сме още по-агресивни в атакуващ план, да изнасяме по-бързо, да играем на високо темпо. Това, че на практика няма езикова бариера и мога да комуникирам свободно с моите съотборници също смятам, че ще ми помогне да се адаптирам много бързо към отбора и да му дам каквото мога", заяви Фуентес.

До затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари Дунав се очаква да се подсили с още двама футболисти, така че съвсем скоро ще има още новини от лагера на "драконите".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари