Русенският съд даде 2 години на перверзник блудствал с малолетна

0
Ергенът налетял на И.Р.Х. миналото лято
Ергенът налетял на И.Р.Х. миналото лято

Перверзник беше осъден от Районния съд в Русе на 2 години затвор при първоначален общ режим за блудство с малолетно момиче в село Тетово.

Я.Я.А. от град Кубрат трябва да плати 384 лв. разноски по делото и може да обжалва присъдата си пред окръжния съд в крайдунавския град.

Ергенът налетял на И.Р.Х. миналото лято. Макар че момичето се съпротивлявало, той сломил съпротивата му и започнал да го опипва. Малолетното дете успяло да избяга и разказало какво се случило на родителите си, които алармирали полицията, пише Труд.

Друг педофил се споразумя преди дни за 6 г. затвор при първоначален строг режим след блудство с три малолетни деца на негови роднини в Русе. Окръжният съд осъди Николай Георгиев /20 г./ на 9 г. лишаване от свобода, но намали присъдата му по съкратеното производство след доброволните му признания.

За 2 г. сексуалният маниак се гаврил трикратно с невръстните хлапета. Той посегнал първо на две от тях в деня, когато погребал родната си майка. След първия случай на посегателство с 11-годишното момче и 10-годишното момиче те не посмели да се оплачат на родителите си.

Педофилът продължил да издевателства и над 12-годишно момче, като го принуждавал да удовлетворява половия му нагон с бой и заплахи, че ще го пребие и продаде органите му.

При поредната засечка на малчугана и негов връстник Николай ги подлъгал да отидат в дома му, където отново блудствал с хлапетата. Накрая те не издържали и разказали вкъщи за издевателството на комшията им.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари