Русенски полицаи са абсолютни шампиони по лична защита

1

От 30 август до 1 септември 2017 г. в град Кранево се проведе трети финален етап на Националния преглед по полицейска лична защита и Републиканско първенство по карате за служители на МВР.

В надпреварата участваха над 30 отбора от цялата страна, представители от различни подразделения на МВР.

ОДМВРРусе взе участие с два отбора, с ръководител и треньор Станислав Станчев - главен инструктор по полицейска лична защита, а в индивидуалните срещи по карате „кумите” са се състезавали трима русенски служители.

Русенският отбор Александър Йорданов и Светослав Бодуров е заел първото място и е станал републикански шампион на България в „полицейска лична защита“. Другият ни тим в състав Милен Атанасов и Станислав Георгиев се е класирал на четвърто място в тази надпревара.

В състезанията по карате, в категорията до 75 кг, русенският служител Светослав Бодуров е завоювал второто място, а колегата му Станислав Георгиев е станал трети в същата категория. В категорията до 84 килограма русенецът Александър Йорданов е заел трета позиция.

При индивидуалните срещи в дисциплината карате–ката Светослав Бодуров е заел трето място.

В отборното състезание по карате са взели участие 12 отбора. След проведени 4 срещи и финал с представителите на ОДМВР – Пловдив, отборът на ОДМВРРусе е завоювал първото отборно място.

Нашите представители завоюваха и комплексната шампионска позиция - първо място в крайното комплексно класиране в републиканските състезанията на МВР.

Русенските полицаи спечелиха общо 8 купи и 9 медала

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари