Русенски полицаи извоюваха шампионски титли на Републиканското първенство по карате

2
Русенци се завръщат със 7 купи, 15 медала и грамоти от състезанието в София
Русенци се завръщат със 7 купи, 15 медала и грамоти от състезанието в София Снимка: МВР

Русенци се завръщат със 7 купи, 15 медала и грамоти от състезанието в София

Национален преглед по полицейска лична защита /ПЛЗ/ и Републиканското първенство по карате за служители на МВР се проведоха вчера в спортната зала на Академията на МВР в гр. София. Проявата е била официално открита от заместник-ректорът на висшето училище на МВР комисар доц. д-р Симо Михов.

Организатор на събитието е Спортна асоциация - МВР. В съревнованията са участвали отбори от всички подразделения на МВР в страната, а Областната дирекция на МВР в Русе представиха състезателите и полицейски служители: Станислав Георгиев, Теодор Иванов, Сашо Петров, Светослав Бодуров, Георги Петракиев, Димитър Димитров, с водач и треньор Станислав Станчев - главен инструктор по Полицейска лична защита в ОДМВР-Русе.

В съдийството по ПЛЗ на шампионата участва и Милен Атанасов от ОДМВР - Русе.

✔ КЛАСИРАНЕ:

В СЪСТЕЗАНИЯТА ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА Русе участва с два отбора, които след оспорваните битки елиминираха останалите и се оказаха на финал един срещу друг. В крайна сметка отбор „Русе-2“ в състав Станислав Георгиев и Теодор Иванов взе превес и завоюва шампионската титла, а отбор „Русе-1“ в състав Сашо Петров и Светослав Бодуров е втори.

КАРАТЕ

В „Ката мъже“ - Светослав Бодуров се е качил на Първо място в стълбицата

Карате-кумите:

в категория до 75 кг. Сашо Петров е втори, а Станислав Георгиев е трети

в категория до 84 кг. Георги Петракиев е спечелил трето място

в категория +84 кг Светослав Бодуров също е на трето място

В отборното класиране в състезанията по карате двата отбора на ОДМВР - Русе са спечелили трети места: „Карате Русе - 1“ в състав Георги Петракиев, Светослав Бодуров и Сашо Петров ; „Карате Русе- 2“ в състав Теодор Иванов, Станислав Георгиев и Димитър Димитров.

Всички те се завръщат със 7 купи, 15 медала и грамоти.

Официални гости на състезанието са били доайените в бойните спортове Стоян Саладинов - дългогодишен инструктор в СОБТ, Русалин Русалинов - президент на Българската Национална Федерация Карате и Стоян Ангелов - дългогодишен преподавател в АМВР, които са били удостоени с благодарствени плакети за принос към полицейския спорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    до 6
    Като те чета , определено си или полицай или съпруга на полицай. Нищо лично! Всъщност ти завиждам, тъпите сте щастливи.:(
  • -4
    6
    ..
    Да са живи и здрави коментиращите отдолу и да си плащат данъците, че да имаме ние, жените на полицаите какво да ядем. Без техните 200лв данъци сме загубени.
  • -2
    5
    Браво
    Ами явно си бая одъртял защото времената са други соца го няма и всеки сам си решава как да ходи то по твоето време и телефони интернет е нямало жалко за твоето време ама ти явно още си там!!!
  • 10
    4
    Де да знам
    Сигурно съм безвъзврано одъртял. Някога във военизираните структури не се допускаха някакви брадати и татуирани. Сега е някаква сган.
  • 2
    3
    друг русенец
    И мен какво ме топлят купите и медалите на хора, на които им плащам да осигуряват ред и спокойствие, а не за да мятат ритници някъде? Предпочитам кадърни полицаи, вместо полицаи с купи и медали!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари