Русенката Татяна Чобанова спечели титлата „Мисис България Харизма“

5

31-годишната Татяна Чобанова, която представи Русе на националния конкурс „Мисис България“, бе отличена с титлата „Мисис България Харизма“

Наградата ѝ бе връчена от първата носителка на короната „Мисис България“ от 1991 г Петрана Бeрисот, което е особена чест за русенката, пише Русе Медиа.

Във финала на конкурса участваха 19 жени, избрани измежду над 300 кандидатки. За разлика от традиционните кастинги, този път финалистките бяха определени след кандидатстване със снимка, автобиография и мотивационно писмо. Тъй като всички дами, стигнали до финал, се смятат за победителки, всяка една бе отличена с титла съобразно показаните от нея качества.

„Това беше едно страхотно изживяване, една уникална емоция и адреналин. Да дефилираш пред погледите на 300 души, без никога да си бил модел…неописуемо усещане. За мен беше едно страхотно преживяване. Благодаря на всички, които ме подкрепиха“, сподели Татяна Чобанова.

31-годишната русенка се включи в предизвикателството, за да покаже, че семейните ценности все още съществуват и са важни за българката и днес. „Записах се за участие в кастинга, защото искам да дам пример затова как една жена може да съчетава семейство с работа, да изглежда добре и да бъде вярна и любяща съпруга“, каза преди конкурса Татяна. Тя е успешна в работата си, майка на две деца, отдадена съпруга и майстор на домашни бутикови торти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари