Анита Мейзер – убийца и крадла на титли

0
Анита опита да открадне титлата „Мисис България” и да стане представител на няколко световни конкурса, без да плаща лиценз
Анита опита да открадне титлата „Мисис България” и да стане представител на няколко световни конкурса, без да плаща лиценз

52-годишната Анита Мейзер освен за обвинение в убийство е уличена и за други престъпления.

Тя опита да открадне титлата „Мисис България” и да стане представител на няколко световни конкурса, без да плаща лиценз, пише в. Телеграф.

Тя стана известна на масовата публика преди две години, когато отиде на конкурса „Мисис Свят”, където каза, че е актуалната „Мисис България”.

Там втрещи чужденците, които питаха в социалните мрежи дали това са най-красивите жени в света. После втрещи и нашенци.

Големият скандал обаче гръмна, когато се разбра, че тя няма никаква титла „Мисис” у нас и изобщо няма никакви основания да представлява страната ни на конкурса „Мисис Свят”.

От централата на конкурса побързаха да уведомят българските представители, че те дори не са и предполагали как някой може да се представи с титла на конкурс, в който дори не е участвал. 

Силиконката платила таксата за участие и те дори и не помислили, че българските представители на конкурса не знаят как някой се представлява от тяхно лице.

След като се разбра, че така и няма как да открадне конкурса за мисис, Мейзер се прицели в най-престижната надпревара за красота, но този път като продуцент. Тя с пиара си Наско Лазаров се опита да открадне правата на конкурсите „Мисис Свят” и „Мис Свят”. Без да са закупили лиценза за конкурсите, Мейзер и Лазаров се опитаха да организират набързо някакви прояви и да обявят, че големите награди са участия на световните изяви.

После се разбра, че техните участници няма кака да ни представляват там. А след това дойде и историята с убийството на съпруга й Николай Димов.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари