Русенка издаде пиян шофьор, блъснал колата на съпруга ѝ

0
Кръвната проба е показала 1,72 промила алкохол в кръвта на шофьора
Кръвната проба е показала 1,72 промила алкохол в кръвта на шофьора Снимка: Архив

Бързо производство срещу водач, управлявал в нетрезво състояние

На 26 септември около 19:45 часа полицейски екип е изпратен на адрес улица "Тунджа" в град Русе, по сигнал за възникнало ПТП.

На място е установен водача /66 г./ на лек автомобил "Фолксваген" и жената, подала сигнала. Тя обяснила на служителите, че водачът на фолксвагена при маневра на заден ход е блъснал колата на мъжа ѝ, паркирана в близост - лек автомобил БМВ. Жената обяснила още, че от възникването на произшествието до идването на екипа 66-годишният не е напускал местопроизшествието.

Водачът на фолксвагена бил във видимо нетрезво състояние и при последвала проверка с техническо средство му е измерен положителен резултат от над 1,2 промила. Впоследствие мъжът е дал и кръвна проба, която при химическа експертиза е показала наличие от 1,72 промила.

По случая е образувано бързо производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    Русенец
    Без книжка шибан алкохолик такъв! Дринк енд драйф лайнар! Да полагаш чакъл за асфалт 10 години да се научиш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари