Джип помете мъж на пешеходна пътека на булевард "Липник"

0
Пострадалият е настанен в УМБАЛ „Кънев“ с опасност за живота
Пострадалият е настанен в УМБАЛ „Кънев“ с опасност за живота

Пострадалият е настанен в УМБАЛ „Кънев“ с опасност за живота

В ранните часове на тази сутрин, около 07:21 часа, в град Русе е възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадал пешеходец.

На кръстовището, образувано от улиците „Никола Петков“, „Чипровци“ и „Бул. Липник“, регулирано със светофарна уредба с нормален режим, лек автомобил „БМВ Х5“ с русенска регистрация, управляван от 58-годишен мъж, е навлязъл в кръстовището от улица „Чипровци“, на разрешаващ сигнал на светофарната уредба. Водачът е предприел маневра завиване наляво по бул. „Липник“ в посока центъра на града, като не е пропуснал пресичащ от дясно наляво, на маркирана пешеходна пътека тип М.8 и на разрешаващ сигнал на пешеходния светофар, пешеходец на 25 години. В резултат на което, пешеходецът е бил блъснат.

В резултат на ПТП пешеходецът е пострадал тежко и е бил откаран от екип на ЦСМП в УМБАЛ „Кънев“ в град Русе, където е настанен с политравми и с опасност за живота.

Пробите на водача за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат.

На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Причините за ПТП се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Пънчо
    Кръстовището е лошо осветено, особенно когато е мокро нищо не се вижда. Пънчо да слага лампи стига само се снима като манекен.
  • 1
    7
    така е
    владко е прав, русе остана без хора и е пълен с дараци, дето горят масло, без катализатори и т.н. това е резултатът от безхаберието и безконтролното своеволие на българина!
  • 0
    6
    vladko
    bratle ruse ne e pretypkan grad ti lud li si, ima kapacitet za 400 000, razhodi sa vecher iz kvartalite, da vidish kolko apartamenta svetiat vyv vseki blok, 90 - te godini e bil po - pylen, horata izbqgaha
  • 10
    5
    fasfas
    я таме след 22 часъ летото си е руска рулетка да минеш пешеходна пътека
  • 42
    4
    Русенка
    Всяка сутрин пресичам на това място, отивайки на спирка "Олимп ". Колите от "Чипровци" идват откъм гърба ми и правят ляв завой към центъра-буквално през пресичащите на зелено пешеходци. Трябва да има сигнал на светофара, когато могат да пресичат само пешеходци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари